MODELING-UL, O CARIERA INTRE VOCATIE SI PERSEVERENTA
În ciuda aparențelor strălucitoare, modeling-ul este extrem de competitiv și solicitant, iar frumusețea fizică nu garantează succesul. Pentru a deveni model internațional nu este suficient să ai măsuri perfecte și trăsături interesante, mai ai nevoie de rezerve importante de perseverență, rezistentă, pasiune și cunoștințe de specialitate.

Ca model profesionist trebuie să înveți să te îngrijești corect, printr-o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate, să știi cum să treci peste inevitabilele răspunsuri negative de la castinguri, să fii rezistentă la stres, să poți spune “€œnu” unui stil de viață dezordonat, să ai curajul să experimentezi cu look-ul tău, să fii punctuală și plină de energie la joburi și expresivă în față camerei, să te comporți amabil și politicos cu toți colaboratorii și, nu în ultimul rând, să lucrezi cu o agenție de model management valoroasă.

Aliria Models este alături de cei care își doresc să atingă nivelul maxim de performanță. Cu peste un deceniu de experiență în domeniu, agenția este calificată pentru a te îndruma în fiecare etapă a carierei. Iar sistemul de management tip boutique practicat, caracterizat de o selectivitate atentă a partenerilor, și dedicat dezvoltării individuale a talentelor, face că Aliria Models să fie un reper important pe piață de specialitate.

ALIRIA MODELS ESTE PARTENERUL MODELULUI DE TOP
Succesul agenției este dat de evoluția pozitivă a modelelor din portofoliul său. În acest scop, Aliria Models alocă resurse importante în instruirea celor cu care colaborează în exclusivitate.

Astfel, pentru că modelele sale să facă față cu succes tuturor provocărilor profesionale, Aliria le asigură sesiuni de training pentru catwalk, ședințe foto, cursuri de nutriție, styling, machiaj și îngrijire personală. În plus, le promovează la nivel local și internațional prin intermediul rețelei de parteneri din industrie.

Aliria Models este specializată în pregătirea, promovarea și lansarea în moda internațională a chipurilor deosebite. Prin intermediul unei echipe cu experiență semnificativă în fashion modeling, fotografie de modă, make-up și hair styling, agenția valorifică potențialul modelelor din portofoliul său. Pentru că a oferit suportul necesar realizării profesionale optime a modelelor, Aliria a devenit o referință pentru toți cei care doresc o carieră în modeling-ul internațional.