CARIERA IDEALA
Călătoriile în cele mai frumoase orașe ale lumii, implicarea în evenimentele importante din industrie, întâlnirea frecventă cu oameni importanți (designeri, supermodele, fotografi, vedete din televiziune, staruri etc.), noi relații și cunoștințe, sunt doar câteva aspecte din viața unui model.

PRIMII PASI, CEI MAI IMPORTANTI
Dacă domeniul ți se pare potrivit pentru tine, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi agenția de modele care să te reprezinte, deoarece aceasta acționează ca intermediar între model și client .
Aliria Models îți oferă posibilitatea să aplici online, prin formularul dedicat, astfel fiind cea mai rapidă și simplă metodă. Pentru a te putea evalua corect, agenții Aliria Models au nevoie doar de câteva fotografii din care să reiasă frumusețea ta naturală. Sunt suficiențe 3 imagini (portret, profil, full body) făcute cu un aparat obișnuit în care, indicat este să nu fii machiată.
Însă, dacă preferi o discuție față în față cu agenții Aliria programează-ți o vizită la sediul companiei.

APLICA ACUM
Aliria Models este mereu în căutare de chipuri cu înfățișare atrăgătoare, atipică. Poți deveni unul dintre modelele agenției doar atașând câteva fotografii în formularul de mai jos, alături de un mesaj.